Begonia Serratipetala - Moai Jungle - több, mint gondolnád

Begonia Serratipetala 12cm

7,900 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213512352919

Leírás

Begonia Serratipetala 12 cm-es cserépben. A növény átlagosan 25 cm magas.

Begonia Serratipetala többi begóniához képest a levelei feltűnően nagyok. Szokatlan és nem mindennapi szerkezetük is van, amely egy szárnyas harang fölött kiálló négy tepalból álló keresztből áll. A Begonia serratipetala levelei is rendkívül göndörek. Ezek a jellegzetes tulajdonságok, valamint az a tény, hogy a Begonia Serratipetala olyan könnyen termeszthető, minden növénykollekció nagyra értékelt kiegészítőjévé teszik.

Begonia Serratipetala gondozási útmutató:

Fényigény: Erős, közvetett fény. A közvetlen napsütést kerülni kell, de világos helyen is jól érzi magát.

Öntözés: Igényli a rendszeres öntözést, de fontos, hogy ne öntözzük túl. Az öntözés akkor szükséges, amikor a föld felső rétege száraz tapintású. Azonban ügyeljünk arra, hogy ne álljon a víz a cserép alján, mert ez gyökérrothadáshoz vezethet.

Páratartalom: Szereti a magas páratartalmat. Ha a lakásunkban száraz a levegő, akkor ajánlott egy párásítóval segíteni a növénynek.

Hőmérséklet: Meleg és nedves klímára van szüksége. Az ideális hőmérséklet 18-24°C között van. Kerülni kell a huzatot és a hirtelen hőmérsékletváltozásokat.

Tápozás: Igényli a rendszeres tápozást a növekedési időszakban. A tápoldatot hetente egyszer vagy kéthetente egyszer adagoljuk.

Átültetés: Átültetése évente egyszer ajánlott.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Begonia Serratipetala 12cm” értékelése elsőként