TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM - Moai Hakaaroha - moaijungle.hu

TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM – Moai Hakaaroha

Legyél Te is a törzsvásárlónk !

2022.09.01-én elindítottuk kertészetünk törzsvásárlói rendszerét. Tagjaink egy névre szóló kártyát kapnak, melynek segítségével a pénztárnál levonjuk a végösszegből a kedvezményt.


Mit kell tenned, hogy TE is Moai Hakaaroha taggá válhass:

 • vásárolj a virágboltban
 • minden elköltött (teljes árú termékek) 10.000,- Ft után kapsz egy „pecsétet”
 • 10 pecsét után válik „aktívvá” a kártya, amely ezután 1 évig érvényes
 • amint eléred az 100.000 Ft összeget, máris aktiváljuk kártyádon a kedvezményt.
 • ez történhet egy egyszeri 100.000,- Ft értékű vásárlással, vagy több kisebb összegű vásárlással is (de minimum 10.000,- Ft értékeben)


Milyen előnyökkel jár a Moai Hakaaroha:

 • fix 5% kedvezmény a teljes árú termékekből
 • fix 20% kedvezmény minden vágott virágra, csokorra, temetési koszorúra
 • fix 20% kedvezmény a kávézóban
 • változatos, időszakos kedvezmények
 • előrendelési lehetőség
 • csak tagok számára elérhető választék
 • növényfoglalási lehetőség maximum 4 munkanapra
 • Bizonyos napokon kizárólag törzsvásárlóink részére különleges ajánlatokat biztosítunk az alábbiak szerint:
  • Névnap esetén: 10 % kedvezmény, valamint ingyen tea, kávé
  • Születésnap esetén: a kedvezmény mértéke a vásárló életkorának a fele (pl. 50. születésnap esetén 25%, + ingyen tea, kávé


Felhasználási feltételek

 • a névre szóló kártyát személyesen, vagy telefonon kell felmutatni (online rendelés esetén a megjegyzés rovatba kell beírni a kártya számát)
 • Név és születésnap esetén a kedvezmény mind személyes, mind az online vásárlás esetén érvényes, amit az adott napon lehet érvényesíteni (előtte és utána lévő napokon a kedvezmény nem érvényes)
 • A vásárolt virágokat eredeti állapotukban kell megtartani. Aki a virágokat szétülteti, tovább értékesíti, az a tagsági megszüntetésével jár


Kártya igénylése, pótlása

Minden természetes személy csak egy Kártyát igényelhet. A Kártya esetleges elvesztése, eltűnése vagy bármilyen okból történő megsemmisülése esetén, annak minden következménye a Résztvevőt terheli. Résztvevő a Programmal közvetlenül, vagy közvetve összefüggő esetekben a Moai Dzsungel-el szemben mindenfajta kártérítési igényéről előzetesen és kifejezetten lemond.


Korlátozások az érvényes törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlóink számára biztosított kedvezmények igénybevételével kapcsolatosan

 1. A törzsvásárlói kártyához kapcsolódó kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a kártyához igénybe vehető kedvezményes vásárláskor a törzsvásárlói kártya érvényes legyen
 2. Az érvényes törzsvásárlói kártyával igénybe vehető kedvezmény semmilyen más kedvezménnyel nem vonható össze, tehát az aktuálisan futó időszakos és állandó akciós kedvezményekkel sem.
 3. Családtag, vagy ismerős számára igénybe venni kívánt törzsvásárlói kedvezmény igénybevételének feltétele a vásárláskor érvényes és rendelkezésre álló törzsvásárlói kártya és a kártyabirtokos együttes jelenléte az üzletben.


Törzsvásárlói kártya megszűnése

A törzsvásárlói kártya és ezzel együtt a kedvezmény az alábbi esetekben szűnik meg:

 1. A Moai Jungle Kft. a törzsvásárlónak a programban való részvételét azonnali hatállyal megszüntetni, amennyiben a törzsvásárló hamis adatokat közöl, a kártyával visszaélést követ el, vagy a jelen Általános Feltételek rendelkezéseit megszegi
 2. A tagság azonnali hatállyal történő megszüntetése esetén a Moai Jungle Kft. mentesül a kedvezmények nyújtásának kötelezettsége alól.
 3. A törzsvásárlónak jogában áll a törzsvásárlói programban való részvételét bármikor személyesen a boltban, vagy írásban a székhelyre küldött tértivevényes levéllel megszüntetni.
 4. A Moai Jungle Kft. nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése miatti károkért.
 5. Az életbe lépést követő 1 éven belül
 6. Aki a virágokat nem eredeti állapotukban tartja meg, vagyis aki a virágokat szétülteti, tovább értékesíti, az a törzsvásárlói kedvezményét elveszíti


Kártyabirtokosok adatainak kezelése, védelme

 • A kártyabirtokosok által megadott adatokat a Moai Jungle kezeli az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott feltétel szerint, a jelen pontban meghatározott eltérésekkel, kiegészítésekkel.
 • A Moai Jungle által megvalósított adatkezelés célja a Törzsvásárlói Program működtetése, a kártyák használatához kapcsolódó kedvezmények mértékével kapcsolatosan esetlegesen felmerülő reklamációs ügyek rendezése. Az adatkezelés további célja a kártyabirtokosok vásárlási szokásainak kiértékelése a vásárlói igények tökéletesebb kiszolgálása érdekében, a kártyabirtokosok hatékonyabb tájékoztatása a Moai Jungle által bevezetett új üzleti lehetőségekről, a kártyabirtokosok hűségének növelése a Moai Jungle iránt.
 • A kártyabirtokos jogosult az adatkezelési hozzájárulását írásos formában részlegesen vagy teljesen visszavonni. A visszavonó nyilatkozat egyúttal a Programban való részvétel megszüntetését jelenti a kártyabirtokos részéről.
 • Tilos a személyes adatok a Programban részt nem vevő harmadik személy részére történő továbbadása, értékesítése, használatra való átadása.
 • A Moai Jungle a kártyabirtokosok adatait kizárólag a Program működésének időtartama alatt tárolhatja. A kártyabirtokos adatait a kártyabirtokosnak a Programban való részvétele, illetve magának a programnak a megszűnése napjától számított legfeljebb 30 nap elteltével a Moai Jungle-nek törölnie kell. Társaságunk Adatkezelési Tájékoztatója az üzletben, illetve Társaságunk honlapján (moaijungle.hu) is elérhető.


Felelősség

A Moai Jungle nem felel a törzsvásárlói kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a Kártya ellopása, elvesztése megsemmisülése, megsérülése következtében keletkezett károkért. A kártyabirtokos a Programmal kapcsolatban felmerülő bármely panaszával, kérésével, kérdésével a Moai Jungle-höz fordulhat az alábbi elérhetőségek egyikén:

 • Telefonon: +36 30 128 0714
 • E-mail útján: info@moaijungle.hu
 • személyesen: 1082 Budapest, Harminckettesek tere 6/a

A kártyabirtokos a programban való részvételét bármikor írásban megszüntetheti.


Egyéb rendelkezések

A Törzsvásárlói kártyához kapcsolódó kedvezmény mértékét, a kedvezmény igénybevételének feltételeit a Moai Jungle előzetes értesítés nélkül, bármikor megváltoztathatja, amennyiben ezeket a feltételeket az üzletekben elhelyezett tájékoztató formájában kifüggeszti.

Az esetleges téves kedvezményes százalékok biztosításával kapcsolatos reklamációját a kártyabirtokosnak lehetőség szerint még a pénztárból való távozás előtt kell jeleznie.


Köszönjük, hogy eddig is minket választott, bízunk abban, hogy a nálunk vásárolt növényekben örömét leli. Lépjünk szorosabb kapcsolatba, legyen törzsvásárlónk és éljen az állandó kedvezményekkel!

Budapest, 2022. november 7.