Philodendron Hastatum Silver Sword - Moai Jungle

Philodendron Hastatum Silver Sword 21cm

50,000 Ft

Képen látható példány kerül eladásra, méretei miatt csak személyes átvétel lehetséges!

Elfogyott

3213512346222

Leírás

Philodendron Hastatum Silver Sword 21 cm-es cserépben. A növény áltagosan 100cm magas.

Philodendron Hastatum Silver Sword bemutatása:

Szaporán növekvő, szív alakú, fényes levelek jellemzik a Philodendront. Tartása nem nehéz, trópusi eredete lévén világos vagy szórt fényű, párás környezetben érzi jól magát, és ha időnként lemetszünk belőle, egy egészséges, burjánzó növényt kapunk. A Philodendront betegségek nem jellemzik, kártevői általában csak elhanyagoltság következtében támadhatják meg. Habár gyermektől és háziállattól óvni kell, hiszen mérgező nedvet tartalmaz. Ideális helyre téve és egy karóra felfuttatva a Philodendron kellemes dzsungel hangulatot idézhet otthonunkba.

A Philodendronok egy része szépn tud futni, kúszni, ezekkel kapcsolatban ebből a blogposztunkból tudhatsz meg többet!

A Philodendron Hastatum Silver Swordgondozása:

Fényigény: Közepes vagy alacsony fényigényű növény. Jól bírja az árnyékos vagy részlegesen árnyékos helyeket, és kerülni kell az erős, közvetlen napsütést.

Öntözés: Szereti a mérsékelt öntözést. Öntözd meg a növényt, amikor a talaj felső rétege kiszáradt. Ügyelj arra, hogy ne áztasd túl a növényt, mert a túlzott vízhatás gyökérrothadáshoz vezethet, ha többet szeretnél erről megtudni, olvasd el blogcikkünket!

Páratartalom: Magas páratartalmat igényel, ez az  ideális számára. Ha a levegő száraz, használj párásítót vagy permetezd be rendszeresen a leveleket, hogy megemelkedjen a páratartalom.

Hőmérséklet: Az ideális hőmérséklet a számukra 18-24°C között van. Kerüld a hirtelen hőmérsékletváltozásokat és a hideg huzatot, erről és a helye szobanövény gondozásról szóló cikkünket itt olvashatod el.

Tápozás: Fontos számára a rendszeres tápozás. Tápozd a növényt az aktív növekedési időszakban (tavasztól őszig) havonta egyszer egy vízben oldódó szobanövény-tápoldattal, mi a Bioremiq tápoldatot ajánljuk!

Átültetés: Általában évente egyszer vagy két évben szükséges. Az átültetést végezd el a növény aktív növekedési időszakában, használj jó vízelvezetéssel rendelkező talajkeveréket, és ültessd át a növényt egy nagyobb cserépbe, amikor a gyökérrendszer már kitöltötte a jelenlegi edényét. Próbáld ki a kifejezetten Philodendronok számára kifejlesztett Soil Ninja földkeveréket, vagy az általunk készített Moai földet, vagy keverj sajátot, minden alapanyagot megtalálsz nálunk hozzá, erről itt írtunk!

Toxicitás: Emberre és állatra egyaránt mérgező.

Összefoglalás:

A Philodendron Hastatum Silver Sword egy gyönyörű és könnyen gondozható növény, amely frissességet és zöld szépséget hoz otthonodba vagy irodádba. Gondoskodj róla megfelelően, és élvezd a növényed látványát és pozitív hatását a környezetedben. Ha bármilyen kérdésed merülne fel a Philodendron gondozásával vagy egyéb témával kapcsolatban, ne habozz felkeresni minket, és szívesen segítünk neked a növényeddel kapcsolatos kérdésekben a boltban vagy akár Facebookon, TikTokon.

Philodendron Hastatum Silver Sword növénnyel kapcsolatos esetleges problémák:

Betegségek csak a növény elhanyagolása következtében alakulhatnak ki, ha többt szeretnél tudni ezekről, olvasd el ezt a blogposztunkat!

Kártevői a takácsatka és a pajzstetű, kártevőkről pedig ebből a blogposztunkból tudhatsz meg többet!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Philodendron Hastatum Silver Sword 21cm” értékelése elsőként