Moai föld 1,5l - Moai jungle - Több, mint gondolnád
(2 vásárlói értékelés)

Moai föld

500 Ft

Súlya, mérete miatt egy dobozban maxmim 18 adag (18 x 1,5 l) adagot tudunk postázni normál díjszabás mellett (ebben az esetben más termékkel nem tudunk a dobozba rakni). 18 adag felett magassabb díjszabással postázható, kérd ajánlatunkat! Kérlek vedd figyelembe, hogy mindent elkövetünk a növények éppségéért, de növénnyel együtt csak a vevő felelősségére tudjuk postázni!

1 készleten

3213512347342

Leírás

Moai föld 1,5l

Laza szerkezetű, barna színű, idegen szagtól mentes termesztő közeg. A szobanövények 90%-nak a legjobb választás, mint például a calatheák, futók, philodendronok, begóniák, syngoniumok stb. Amikhez NE használd: kaktuszok, pozsgások, sansevieriak, ceropegiák és seneciok.

Moai föld alapanyagok:

Jó Föld virágföld, litván tőzeg, kókuszcsipsz, perlit, gilisztahumusz és aktív szén tökéletes elegye.

Ha bármilyen kérdésed van a Moai földdel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

Még több érdekesség a szobanövényekről:

Ha még többet szeretnél megtudni a különböző trópusi növényekről, olvasd el blogposztjainkat! Megtudhatod, hogy milyen talajkeveréket szeretnek, illetve hogy te is hogyan készíthetsz saját keveréket, mint a mi Moai föld keverékünk. Hova érdemes tenni a szobanövényeket, hogyan érdemes locsolni őket, vagy éppen milyen kártevők ellen, hogyan érdemes védekezni, vagy miért sárgulhatnak el a levelek a különböző növényeken.

Ha igénytelenebb szobanövényeket keresel, akkor ezt a cikkünket olvasd el, ha szárazságtűrőket akkor pedig ezt, érdemes lehet megnézned a futó növényekről szóló blogposztunkat is, hiszen ők is csodálatosak!

Moai föld termékről 2 értékelés

  1. Szentmihályi Ėva

    Nagyon jó szerkezetü,a növényeknek látványosan élet viz!?

  2. Réka

    Nagyon szeretik a növényeim, igazán meghálálják ezt a jó minőségű földet! ☺️

Mondd el a véleményed