Dieffenbachia Mars - Moai jungle - Több, mint gondolnád
Akció!

Dieffenbachia Mars 17cm

6,000 Ft

A Moai Junglenél mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213465427245

Leírás

Dieffenbachia Mars 17cm-es cserépben. Átlagosan 65 cm magasak.

Dieffenbachia Mars gondozási útmutató:

Fényigény: Közepes fényigényű növény. Helyezd el világos, közvetlen fény közelébe, vagy félárnyékba.

Öntözés: Mérsékelt öntözést igényel. Öntözd meg alaposan, majd hagyd, hogy a föld felső rétege kissé kiszáradjon az öntözések között. Ügyelj arra, hogy a víz elvezetődjön a növény alól, így elkerülhető a gyökérrothadás.

Páratartalom: Közepes a páraigénye.

Hőmérséklet: Az ideális hőmérséklet 18-27°C között van. Kerüld a huzatot és a hőmérséklet hirtelen változását.

Tápozás: Az aktív növekedési időszakban (tavasztól őszig) havonta egyszer tápozd a növényt kiegyensúlyozott, vízben oldódó szobanövény-tápoldattal vagy ültesd gilisztahumuszt tartalmazó földbe, ilyet nálunk is kaphatsz Moai föld néven, vagy használj magyar gyártású Bioremiq készítményeket!

Átültetés: Átültetésre általában 2-3 évente van szükség, amikor a növény gyökerei megtöltik a cserép alját. Ültessük át tavasszal vagy nyáron, egy nagyobb cserépbe, amelyben a növény tovább növekedhet.

Kártevők és betegségek: Ellenálló a legtöbb kártevővel és betegséggel szemben. Azonban ügyelj a levéltetvek, takácsatkák és tripszek megjelenésére. Ezek ellen a Moai Jungleben is kaphatsz segítséget, kérd eladóink tanácsát!

Toxicitás: A Dieffenbachia Mars levelei és nedve mérgező emberekre és állatokra egyaránt. Ha a növényt háziállatokkal vagy kisgyermekekkel élő háztartásba szeretnéd vinni, érdemes olyan helyre helyezni, ahol nehezen hozzáférhető.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dieffenbachia Mars 17cm” értékelése elsőként