Crassula Hobbit - Moai Jungle - Több, mint gondolnád

Crassula Ov. Hobbit 12cm

2,500 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213465428198

Leírás

Crassula Ov. Hobbit 12 cm-es cserépben. A Crassula Ov. Hobbit átlagosan 23cm magas.

A Crassula Hobbit bemutatása

Könnyen tartható, igencsak igénytelen, szárazságtűrő növény.

Gondozási útmutató

Fényigény: A Crassula Hobbit közepes vagy erős fényigényű növény. A közvetett napfényt részesíti előnyben, de elviseli a közvetlen napfényt is. Ügyelj arra, hogy a növényt megfelelően helyezd el, hogy biztosítsd számára a megfelelő fényviszonyokat.

Öntözés: Pozsgás, ezért öntözd csak akkor, amikor a talaj teljesen kiszáradt. Ügyelj arra, hogy ne áztasd el a növényt, mert a túlzott vízhatás gyökérrothadáshoz vezethet. Fontos megjegyezni, hogy a Crassula ovata inkább tűri a szárazságot, mint a túlzott öntözést.

Hőmérséklet: Az ideális hőmérséklet 18-24°C között van. A növény jól tűri a melegebb környezetet, de kerüld a hirtelen hőmérsékletváltozásokat és a hideg huzatot.

Tápozás: Nem igényel gyakori tápozást. Az aktív növekedési időszakban (tavasztól őszig) havonta egyszer tápozd a növényt egy kiegyensúlyozott, vízben oldódó szobanövény-tápoldattal. Ügyelj arra, hogy ne túlöntözd a tápoldattal.

Átültetés: Általában 2-3 évente elég átültetni a növényt. Használj jó vízelvezetésű földkeveréket, és ültessd át a növényt egy nagyobb cserépbe, amikor a gyökerek kinőtték a jelenlegi edényüket.

Összefoglalás:

Egy szép és szerethető növény, amely otthonod vagy irodád hangulatát feldobja. A megfelelő gondozással és figyelemmel hosszú éveken át élvezheted ennek a növénynek a szépségét. Ha bármilyen kérdésed merülne fel a növény gondozásával kapcsolatban, fordulj eladóinkhoz, akik szívesen segítenek neked a növényeddel kapcsolatos kérdésekben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Crassula Ov. Hobbit 12cm” értékelése elsőként