Soil Ninja - Moai Jungle - Több, mint gondolnád

Soil Ninja szobanövényföld 10L

7,500 Ft

A Soil Ninja termékek esetében postázás esetén nem tudunk garanciát vállalni a vele összecsomagolt növényekért, amennyiben Soil Ninja termékeket rendelsz növénnyel, kérlek írd meg nekünk a rendelésbe megjegyzésként, hogy ezt tudomásul vetted! Köszönjük!

Elfogyott

3213465433628

Leírás

Soil Ninja szobanövényföld 10L

A Soil Ninja szobanövényföld nem speciális keverék, amely megfelelő gondoskodás mellett a szobanövények többségének megfelelő lehet. Ez a keverék egy fantasztikus alap, amelyből építkezve különböző összetevők felhasználásával a növény sajátos igényei szerint specializálódhat.

Az alapkeveréktől a piszkos trükkökig! 3 fő összetevővel, ugyanazt a kiváló minőségű Coco Coir-t, gilisztatrágyát és perlitet használjuk, mint a többi keverékünkben. Ezek lefedik azt a három alapvető tulajdonságot, amellyel minden talajnak rendelkeznie kell – vízelvezetés, tápanyagok és levegőztetés. Természetesen egyes növényeknek ezek eltérő egyensúlyára van szükségük, és itt jön be a specializáció.

Ideális a legtöbb növény számára:

Van Anthuriuma? Adjon hozzá egy kis durva zeolitot és durva kéreget, hogy nagyobb légkamrákat hozzon létre a nagyobb gyökerek számára. Kaktuszok a kedvencei? Próbáljon meg homokot és szemcséket hozzáadni, hogy gyorsabban száradó keveréket hozzon létre. Érti a lényeget, de ha részletesebb útmutatót szeretne az alapkeverékünk legjobb felhasználási módjáról, nézze meg blogbejegyzésünket, amelyben pontosan bemutatjuk, hogyan működik. További információkért lásd a Szobanövénytalaj útmutatót.

Miért válassza a Soil Ninja alapkeverékünket?

Ez egy jótékony mikrofaunával teli, kiváló minőségű virágföldkeverék, amely alkalmas a szobanövények túlnyomó többségéhez, ha a termesztő magabiztosan kezeli a növények körülményeit.

Az összetevőkkel való specializálódás javasolt, különösen a kényesebb növények esetében, a hátoldalon található címke példarecepteket ismerteti.

Mint minden termékünk, ez a keverék is 100%-ban tőzegmentes!

Még több érdekesség a szobanövényekről:

Ha még többet szeretnél megtudni a különböző trópusi növényekről, olvasd el blogposztjainkat! Megtudhatod, hogy milyen talajkeveréket szeretnek, hova érdemes tenni őket, hogyan érdemes locsolni őket, vagy éppen milyen kártevők ellen, hogyan érdemes védekezni, vagy miért sárgulhatnak el a levelek a különböző növényeken.

Ha igénytelenebb szobanövényeket keresel, akkor ezt a cikkünket olvasd el, ha szárazságtűrőket akkor pedig ezt, érdemes lehet megnézned a futó növényekről szóló blogposztunkat is, hiszen ők is csodálatosak!

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk, írj Facebookon egy üzenetet vagy nézd meg TikTok csatornánkat!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Soil Ninja szobanövényföld 10L” értékelése elsőként