Soil Ninja - Moai Jungle - Több, mint gondolnád

Soil Ninja Cactus és Succulents föld 2,5L

3,000 Ft

A Soil Ninja termékek esetében postázás esetén nem tudunk garanciát vállalni a vele összecsomagolt növényekért, amennyiben Soil Ninja termékeket rendelsz növénnyel, kérlek írd meg nekünk a rendelésbe megjegyzésként, hogy ezt tudomásul vetted! Köszönjük!

Elfogyott

3213465433222

Leírás

Soil Ninja Cactus és Succulents föld 2,5L

A kaktuszok és zamatosok talajkeverékéről:

Soil Ninja talaj egy sor nem porózus anyagot tartalmaz, hogy gyorsan lefolyó keveréket hozzon létre, amely nem marad sokáig nedves. A keverékben lévő homok és szemcsék magas aránya azt jelenti, hogy a víz nagy része egyenesen a cserépen keresztül az alján lévő lyukakon keresztül folyik el. A keverékben lévő kókuszkoir, habkő és zeolit azonban éppen annyi vizet tart meg, amennyit a növény fel tud szívni a rövid idő alatt, amíg a keverék nedves marad.

Amit a kaktuszok és a szukkulensek a földjüktől elvárnak:

Ezek a növénytípusok általában egy dolgot szeretnének – az idő nagy részében teljesen száraz szubsztrátumban lenni. Az öntözéskor azonban azt javasoljuk, hogy megfelelően áztassa őket. A természetben ezek a növények hatalmas felhőszakadásokhoz vannak szokva, amit követően a talaj néhány nap után gyorsan kiszárad. Ezt a keveréket úgy állítottuk össze, hogy ezt a nedves-száraz ciklust szimulálja. Általánosságban azt javasoljuk, hogy a nyári hónapokban csak 2/3 hetente öntözzön. Tavasszal és ősszel körülbelül havonta egyszer, télen pedig egyáltalán nem.

Még több érdekesség a szobanövényekről:

Ha még többet szeretnél megtudni a különböző trópusi növényekről, olvasd el blogposztjainkat! Megtudhatod, hogy milyen talajkeveréket szeretnek, hova érdemes tenni őket, hogyan érdemes locsolni őket, vagy éppen milyen kártevők ellen, hogyan érdemes védekezni, vagy miért sárgulhatnak el a levelek a különböző növényeken.

Ha igénytelenebb szobanövényeket keresel, akkor ezt a cikkünket olvasd el, ha szárazságtűrőket akkor pedig ezt, érdemes lehet megnézned a futó növényekről szóló blogposztunkat is, hiszen ők is csodálatosak!

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk, írj Facebookon egy üzenetet vagy nézd meg TikTok csatornánkat!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Soil Ninja Cactus és Succulents föld 2,5L” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük