Sansevieria Comet Rocky Mountains - Moai Jungle - Több, mint

Sansevieria Comet Rocky Mountains 19cm

8,200 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213512354364

Leírás

Sansevieria Comet Rocky Mountains 19 cm-es cserépben. A növény átlagosan 60 cm magas.

A Sansevieria Comet Rocky Mountains bemutatása

A Sansevieria Comet Rocky Mountains egy trópusi származású, örökzöld növény, amelyet a népszerű szobanövény, a kígyószakállas vagy egyszárnyú szívósnövény néven ismerhetünk. Az agavék (Agavaceae) családjába tartozó növény számos változatban létezik, és a Sansevieria Spearmint változat a legszebbek egyike. Felépítése hasonlít a kardhoz. A Sansevieria Spearmint könnyen gondozható és tűrőképes növény, amely számos előnnyel rendelkezik. Az alábbiakban ismertetem a Sansevieria Spearmint gondozásával kapcsolatos útmutatót, hogy segítsek fenntartani a növény egészségét és szépségét.

Sansevieria Comet Rocky Mountains gondozási útmutató:

Fényigény: közepes fényigényű növény, de jól bírja az alacsony fényviszonyokat is. Helyezd el közvetett fényű helyen, de kerüld a közvetlen napsütést.

Öntözés: szárazságtűrő növény, ezért csak ritkán szükséges öntözni. Az öntözés előtt mindig ellenőrizd, hogy a talaj felső rétege teljesen kiszáradt-e. A téli hónapokban még kevesebb vizet igényel a növény, ilyenkor akár hetekig is eltarthat egy öntözés.

Páratartalom: nem igényel magas páratartalmat, jól érzi magát a szárazabb környezetben is.

Hőmérséklet: Az ideális hőmérséklet 18-27°C között van. Kerüld a huzatot és a hőmérséklet hirtelen változását.

Tápozás: tápanyagokat általában nem igényel, de ha szeretnéd, tavasszal és nyáron használj kaktusz vagy szobanövény-tápoldatot az öntözővízhez keverve.

Átültetés: Egy lassan növekvő növény, és általában csak akkor igényel átültetést, amikor a gyökerek teljesen kitöltik a jelenlegi cserépét. A legjobb időpont az átültetésre a tavasz, amikor a növények aktív növekedési időszakban vannak. Használj jó minőségű kaktuszföldet, amely jó vízelvezetéssel rendelkezik, és ne felejtsd el a cserép aljára elhelyezni a megfelelő vízelvezető réteget. Ügyelj arra, hogy ne túl mélyen ültesd el a növényt, és hogy a föld jól illeszkedjen a cserépbe.

Kártevők és betegségek: ellenálló a legtöbb kártevővel és betegséggel szemben. Azonban néhány kártevő, például a pajzstetvek vagy a takácsatkák, támadhatják a növényt. A betegségek közül a gyökérrothadás a leggyakoribb, amely általában túl öntözés miatt alakul ki. Ügyelj arra, hogy a növényt csak akkor öntözd meg, ha a talaj felső része száraz tapintású.

Toxicitás: A Sansevieria Spearmint mérgező lehet, ha lenyelve. Tartsd távol kisgyermekektől és háziállatoktól.

Sansevieria Comet Rocky Mountains összegzés:
A Sansevieria Comet Rocky Mountains egy kiváló választás a beltéri növények kedvelőinek számára, akik szeretnének egy könnyen tartható növényt, amely szép zöld színével és dekoratív megjelenésével feldobja otthonukat. Ha betartod a fent említett gondozási útmutatót, biztos lehetsz benne, hogy hosszú éveken át élvezni fogod ezt a szép növényt otthonodban. Ha bármilyen kérdésed van a növény gondozásával kapcsolatban, fordulj a Moai Jungle eladóihoz, akik szívesen segítenek neked a növényeddel kapcsolatos kérdésekben.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sansevieria Comet Rocky Mountains 19cm” értékelése elsőként