Rhaphidophora Tenuis - Moai Jungle - Több, mint gondolnád

Szállítási díj: 1.900 Ft/csomag átlagosan 3-5 növény fér egy dobozba

Kosár

Telefonszámunk: +36 30 128 0714
Boltunk címe: 1082 Bp. Harminckettesek tere 6/a

Akció!

Rhaphidophora Tenuis 14cm

10,000 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213465434946 ,

Leírás

Rhaphidophora Tenuis 14 cm-es cserépben. A növény átlagosan 50 cm magas.

A Rhaphidophora Tenuis bemutatása

Trópusi származású növény, amely az Araceae (árvacsalán) családba tartozik. A Délkelet-Ázsiai esőerdőkben honos növény, ahol a talajt kúszó növényként él és más növényekre támaszkodik. Nagyon népszerű szobanövény a szép, nagy levelek miatt, amelyek szélesek, szív alakúak, sötétzöld színűek és a levéllemez felső része fényes. A növény idővel kúszó-hajtóvá válik, ezért egyre inkább felfelé kell támasztani.

Rhaphidophora Tenuis gondozási útmutató:

Fényigény: Közepes vagy erős fényigényű növény, de közvetlen napsütést kerülni kell. Elhelyezhető világos vagy félig árnyékos helyen.

Öntözés: Mérsékelten öntözendő növény. A földjét öntözd meg alaposan, majd hagyd, hogy a föld felső rétege kiszáradjon az öntözések között.

Páratartalom: Magas páratartalmat kedvel, ezért javasolt párásítani a levegőt a növény közelében. A párásítást vízzel teli tálcával, vagy a levelek gyakori permetezésével érhetjük el.

Hőmérséklet: Az ideális hőmérséklet 18-27°C között van. Kerüld a huzatot és a hőmérséklet hirtelen változását.

Tápozás: Az aktív növekedési időszakban (tavasztól őszig) havonta egyszer tápozd a növényt kiegyensúlyozott, vízben oldódó szobanövény-tápoldattal. A túlzott tápoldatozás a levelek égését okozhatja.

Kártevők és betegségek: Hajlamos lehet a levéltetvek, a takácsatkák és a pókhálószerű atkák támadására. Az időben történő felismerés és kezelés elengedhetetlen ahhoz, hogy megvédjük a növényt. Használj bio rovarölőt, vagy szappanos vízzel öblítsd le a leveleket, majd öblítsd le őket tiszta vízzel. Ha a probléma súlyosabb, vagy bizonytalan vagy a kezelés módjával kapcsolatban, fordulj szakemberhez vagy a Moai Jungle eladóihoz.

Toxicitás: Levelei és szára mérgező lehet, ha lenyelik, ezért fontos, hogy olyan helyre helyezzük, ahol kisgyermekek és állatok nem tudnak hozzáférni.

Összegzés

Egy fantasztikus szobanövény, amelyet egyszerűen lehet gondozni, és amely kiválóan alkalmazkodik a beltéri körülményekhez. Ha betartod a fenti gondozási útmutatót, és odafigyelsz a növényre, hosszú éveken át élvezheted a Rhaphidophora Tenuis gyönyörű és egészséges megjelenését. Ha bármilyen kérdésed van a gondozásával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rhaphidophora Tenuis 14cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük