Hoya Albomarginata - Moai Jungle - Több, mint gondolná - Moai

Hoya Albomarginata 10cm

3,500 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213465433154

Leírás

Hoya Albomarginata 10 cm-es cserépben. A Hoya Albomarginata növény átlagosan 10 cm magas.

A Hoya Albomarginata bemutatása

Egy különleges, lassan növekvő trópusi szobanövény, amely az Asclepiadaceae családba tartozik. A növény Thaiföldről és Kínából származik, és szív alakú, puha levelei miatt nagyon népszerű a növénykedvelők körében.

Hoya Albomarginata gondozási útmutató:

Fényigény: Közepes fényigényű növény. Ügyelj arra, hogy a növény ne legyen közvetlen napsütésben, mert az égetheti a leveleket.

Öntözés: Mérsékelten öntözött növény. A talajt mindig tartsd kissé nedvesen, de ne engedd, hogy a növény a vízben álljon. Télen csökkentsd az öntözést.

Páratartalom: Szereti a magas páratartalmat, így ha a levegő száraz, párásítsd rendszeresen a növény környezetét.

Hőmérséklet: Ideális hőmérséklet a Hoya Albomarginata számára 16-24°C között van. Kerüld a huzatot és a hőmérséklet hirtelen változását.

Tápozás: Csak az aktív növekedési időszakban, általában tavasztól őszig kell tápoldatozni, és elegendő havonta egyszer tápanyagot adni. Ezt a növény tápanyagigényéhez igazodó, folyékony szobanövény-tápoldattal érdemes elvégezni.

Átültetés: Lassan növekvő növény, így általában nem igényel évente átültetést. Az átültetést akkor végezd, ha a növény megtölti a cserépét, általában két-három évente.

Kártevők és betegségek: Általában ellenálló a kártevőkkel és betegségekkel szemben, azonban a meleg és párás környezet kedvezhet a levéltetvek és a takácsatkák megjelenésének. Ha ezeket a kártevőket észleled a növényen, akkor azonnal távolítsd el őket és kezeld a növényt rovarirtó spray-vel vagy szappanos vízzel. Ügyelj arra, hogy ne használj erős vegyszereket, mert azok károsíthatják a növényt.

Toxicitás: Nem toxikus az emberekre és a háziállatokra nézve, így biztonságosan tartható a háztartásban.

Ha szeretnél egy különleges, dekoratív és könnyen gondozható szobanövényt, akkor a Hoya Albomarginata remek választás lehet. Az alábbi útmutató segítségével könnyedén karbantarthatod és élvezheted a növény szépségét. Ha bármilyen kérdésed van a gondozásával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hoya Albomarginata 10cm” értékelése elsőként