flAVATAR Agglegénypálma - Zamioculcas - Moai Jungle - Több

Szállítási díj: 1.900 Ft/csomag átlagosan 3-5 növény fér egy dobozba

Kosár

Telefonszámunk: +36 30 128 0714
Boltunk címe: 1082 Bp. Harminckettesek tere 6/a

flAVATAR Agglegénypálma – Zamioculcas 12cm

8,100 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213465423384

Leírás

flAVATAR Agglegénypálma – Zamioculcas 12 cm-es cserépben. A növény áltagosan 40 cm magas. Világít a sötétben!

MITŐL VILÁGÍTANAK A SÖTÉTBEN a flAVATAR növények?

Az élő vagy stabilizált virágokat és cserepes növényeket felületkezeljük, melynek köszönhetően azok világítanak a sötétben. A kezelt vágott virágokat, cserepes vagy stabilizált növényeket fénnyel ’töltjük fel’, majd azokat sötétbe helyezve zöld, kék, vízkék, piros, fehér és narancs színben fénylenek. A flAVATAR – Magical Flowers a növényvilág új innovációja. A technológia védjegy oltalom alatt áll.

A flAVATAR Agglegénypálma – Zamioculcas ( Agglegénypálma vagy ZZ plant ) az egyik legkedveltebb szobanövénye azoknak, akik egy könnyen nevelhető, igénytelenebb fajt szeretnének tartani otthonukba. Igen strapabíró növény, jól tűri a gyenge fényviszonyokat, a kisebb hőingadozást és vizet is csak ritkán igényel. Betegségeket tekintve csak a túlöntözés fenyegeti, mivel gyökérrendszere a nedves és száraz időszakok váltakozásához szokott. Kártevők ritkán támadják meg.

flAVATAR Agglegénypálma – Zamioculcass ápolása:

Agglegénypálma – Zamioculcas 14 cm-es cserépben. A növény áltagosan 65 cm magas.

Agglegénypálma – Zamioculcas bemutatása

A Zamioculcas, más néven ZZ növény vagy Agglegénypálma, egy közkedvelt beltéri dísznövény, amelyet a szép zöld levelei miatt kedvelnek. A növény az Aroidok családjába tartozik, és eredetileg Kelet-Afrikából származik. Az agglegénypálma húsos, sötétzöld levelei és vastag gumós szára miatt ellenálló és könnyen tartható növénynek számít.

Lassan növekvő növény, amelynek levelei szokatlanul tartósak és ellenállóak. Az igénytelenebb szobanövényekhez tartozik.

Agglegénypálma – Zamioculcas gondozási útmutató

Fényigény: Közepes fényigényű növény. A növény jól bírja az alacsony fényviszonyokat, de elviseli a közvetlen napfényt is. Az ideális hely a növény számára az, ahol a közvetett napfény éri a leveleket.

Öntözés: Szárazságtűrő növény, amely jól bírja a kevesebb vízzel való ellátást. A növényt csak akkor öntözd, amikor a talaj teljesen kiszáradt. Ügyelj arra, hogy a vízelvezető lyukakon át távozzon a felesleges víz, hogy elkerüld a gyökérrothadást, ami nagyon gyakori problémája lehet az agglegénypálmának.

Páratartalom: Nem igényel magas páratartalmat. Jól alkalmazkodik a szárazabb beltéri környezethez is. Szinte mindent túl él.

Hőmérséklet: Az ideális hőmérséklet 18-26°C között van. A növény jól bírja a melegebb és hűvösebb környezetet is, de kerüld a hirtelen hőmérsékletváltozásokat és a hideg huzatot, mert ezeket nem szereti a növény.

Tápozás: Nem igényel túlzott tápozást. Az aktív növekedési időszakban (tavasztól őszig) havonta egyszer tápozd a növényt egy vízben oldódó szobanövény-tápoldattal, válaszd a mi kedvencünket, a Bioremiq-et! Ügyelj arra, hogy ne tápozd túl!

Átültetés: Lassan növekszik, így nem igényel gyakori átültetést. Általában 2-3 évente elég átültetni a növényt, amikor már eldeformálódott a cserepe. Használj jó vízelvezetésű földkeveréket, és ültessd át a növényt egy nagyobb cserépbe, amikor a gyökerek kinőtték a jelenlegi edényüket.

Mérgező hatás: Mérgező lehet, ha lenyelik vagy bőrrel érintkezik vele. Tartsd távol a gyermekektől és a háziállatoktól.

Összefoglalás:

Az egyik legkönnyebben tartható növény, amely szép zöld lombozattal díszítheti otthonodat vagy irodádat. A megfelelő gondozás és figyelem segít fenntartani a növény egészségét és szépségét hosszú távon. Ha bármilyen kérdésed van a Zamioculcas gondozásával kapcsolatban, fordulj hozzánk, írj Facebookon egy üzenetet!

flAVATAR Agglegénypálma – Zamioculcas növénnyel kapcsolatos esetleges problémák:

A Zamioculcas fő problémája a túlöntözésből eredhet, kártevők nem jellemzők rá.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„flAVATAR Agglegénypálma – Zamioculcas 12cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük