Eucalyptus Baby Blue - Moai Jungle - Több, mint gondolnád

Szállítási díj: 1.900 Ft/csomag átlagosan 3-5 növény fér egy dobozba

Kosár

Telefonszámunk: +36 30 128 0714
Boltunk címe: 1082 Bp. Harminckettesek tere 6/a

Eucalyptus Baby Blue 13cm

6,500 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213465424626

Leírás

Eucalyptus Baby Blue 13 cm-es cserépben. A növény átlagosan 30 cm magas.

Az Eukaliptusz Baby Blue bemutatása

Az Eukaliptusz Baby Blue (Eucalyptus pulverulenta) egy trópusi származású, örökzöld fa, amely az Eucalyptus családba tartozik. Ausztrália keleti részén őshonos, és számos kertben és parkban világszerte ültetik dísznövényként. Kicsi, kerek levelei gyönyörű ezüstös-kékes színűek és fűszeres illatúak. A növény könnyen gondozható és a megfelelő körülmények között gyorsan növekszik.

Eukaliptusz Baby Blue gondozási útmutató:

Fényigény: Napos vagy félárnyékos helyen érzi magát legjobban.

Öntözés: Igényli az egyenletes öntözést, de ügyelni kell arra, hogy ne áztassuk túl a talajt. Az öntözést érdemes a talaj felső rétegének kiszáradása után elvégezni.

Páratartalom: Nem igényel magas páratartalmat.

Hőmérséklet: Hőmérséklet-tűrő növény, de nem kedveli a fagyos környezetet.

Tápozás: Tápoldatozát havonta egyszer igényel .

Átültetés: Átültetése javasolt az aktív növekedési időszakban. A fiatal növényeket évente át lehet ültetni, a felnőtt növényeket pedig kétévente.

Kártevők és betegségek: Ellenálló a legtöbb kártevővel és betegséggel szemben, de figyelni kell a pókhálóatkák és a levéltetvek megjelenésére.

Toxicitás: Levelei és nedve nem mérgezőek.

Összefoglalva:

Az Eukaliptusz Baby Blue (Eucalyptus pulverulenta) egy kisebb eukaliptusz fajta, amely a Myrtaceae (Mirtusz) családba tartozik. Eredetileg Ausztráliában honos, de ma már világszerte elterjedt dísznövény. A növény szürke-szürke levelének köszönhetően nagyon különleges megjelenése van. A növény könnyen gondozható és az egyik legjobb választás, ha olyan növényt keresel, amely szép és aromás leveleket ad. Ha bármilyen kérdésed van a gondozásával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eucalyptus Baby Blue 13cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük