Crassula Perforata Giant Form - Moai Jungle - Több, mint gondol

Szállítási díj: 1.900 Ft/csomag átlagosan 3-5 növény fér egy dobozba

Kosár

Telefonszámunk: +36 30 128 0714
Boltunk címe: 1082 Bp. Harminckettesek tere 6/a

Crassula Perforata Giant Form 11cm

3,000 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213465422738

Leírás

Crassula Perforata Giant Form 11 cm-es cserépben. A növény mérete változó.

A Crassula Perforata Giant Form bemutatása

Ez egy szukkulens növény, amely a Dél-Afrikában őshonos. A Crassula fajok nagyon változatosak lehetnek, ám a Crassula Perforata Giant Form a leginkább megkülönböztethető a nagy, lapos, kerek levelekkel, amelyek lyukakkal borítottak. A levelek szürkészöld színűek, a szárak pedig vörösesek. A növény akár 60 cm magasra is megnőhet, és piros virágokat hozhat. Könnyen tartható növény, és ideális választás azoknak, akik kezdők a szukkulens növények gondozásában.

Crassula Perforata Giant Form gondozási útmutató:

Fényigény: Közepes fényigényű növény. Helyezd el világos, de közvetlen napsugárzástól védett helyre.

Öntözés: Mérsékelt öntözést igényel. Öntözd meg alaposan, majd hagyd, hogy a föld felső rétege kissé kiszáradjon az öntözések között. A túlöntözés elkerülése érdekében használj jó vízelvezetéssel rendelkező cserépet.

Hőmérséklet: Az ideális hőmérséklet 18-24°C között van. Kerüld a hőmérséklet hirtelen változását és a huzatot.

Tápozás: Nem igényel rendszeres tápozást. Az aktív növekedési időszakban (tavasztól őszig) havonta egyszer adhatsz neki kiegyensúlyozott, vízben oldódó szobanövény-tápoldatot.

Átültetés: Átültetésre általában 2-3 évente van szükség, amikor a növény gyökerei megtöltik a cserép alját. Ültessük át tavasszal vagy nyáron, egy nagyobb cserépbe, amelyben a növény tovább növekedhet.

Kártevők és betegségek: Általában nem hajlamos betegségekre vagy kártevőkre, de azért érdemes odafigyelni néhány dologra. Az állandóan nedves talaj károsíthatja a növény gyökerét, és gondot okozhat a gomba vagy a baktériumok elszaporodása is. A levelek sárgulása és lehullása a túlöntözés jele lehet, míg a levélszélek sárgulása és barnulása a tápanyaghiány miatt alakulhat ki.

Összegzés

Bízunk benne, hogy az útmutatónk segített a Perforata helyes gondozásában. A növény csodálatos kiegészítője lehet otthonodnak vagy irodádnak, és könnyen tartható, ha betartod az említett gondozási tippeket. Ha bármilyen kérdésed van a növény gondozásával kapcsolatban, ne habozz felkeresni egy szakértőt, vagy fordulj bátran hozzánk bizalommal, írj nejünk a Facebook oldalunkon: Moai Jungle vagy kérdezd meg eladóinkat a boltban!

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Crassula Perforata Giant Form 11cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük