Aglaonema Laurel Green - Moai Jungle - több, mint gondolnád

Aglaonema Laurel Green 12cm

5,500 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213512354425

Leírás

Aglaonema Laurel Green 12 cm-es cserépben. A növény átlagosan 45 cm magas.

Az Aglaonema Laurel Green bemutatása:

Ez a Délkelet – Ázsiából származó növény ugyanis jól bírja a sötétebb szobákat, így akár egy árnyékosabb sarkot is kitűnően feldobtunk vele. Habár strapabíró a hőingadozással szemben, ideális esetben 16 – 25°C között tartsuk. Párakedvelő faj, ezért tegyük több növény közé, esetleg csináljunk neki kavics vagy agyaggolyó ágyat. Öntözést tekintve legyünk óvatosak, heti egyszeri öntözés elég neki. Az Aglaonemáknak számtalan színű és mintázatú hibridje megtalálható, szépsége mellett pedig levegőtisztításban is megállja helyét. Mivel mérgező faj, gyermektől és háziállattól egyaránt óvjuk.

Az Aglaonema Laurel Green gondozása

Fényigény: Az Aglaonema Greyhound közepes fényigényű növény. A közvetett fényt részesíti előnyben, de elviseli az alacsonyabb fényviszonyokat is. Kerüld az erős, közvetlen napsütést, mert az károsíthatja a leveleket.

Öntözés: Szereti a mérsékelt nedvességet. Öntözd akkor, amikor a talaj felső rétege kiszáradt, de ne hagyd, hogy túlzottan elázzon. Ügyelj arra, hogy a vízelvezető lyukakon át távozzon a felesleges víz, hogy elkerüld a gyökérrothadást.

Páratartalom: Magasabb páratartalmat preferál. Ha a levegő száraz, használj párásítót vagy helyezz vízzel teli tálat a növény közelébe a páratartalom növelése érdekében.

Hőmérséklet: Ideális hőmérséklete 18-24°C között van. Kerüld a hirtelen hőmérsékletváltozásokat és a hideg huzatot.

Tápozás: Tápanyagokban gazdag talajban is jól növekszik. Havonta egyszer, az aktív növekedési időszakban (tavasztól őszig) tápozd a növényt egy vízben oldódó szobanövény-tápoldattal, a csomagoláson feltüntetett utasítások szerint.

Átültetés: Ritkán igényel átültetést. Általában csak akkor ültesd át, ha a gyökérrendszer már betöltötte a jelenlegi cserépét. Válassz egy nagyobb cserépet, amely jó vízelvezetéssel rendelkezik, és töltsd fel tápanyagban gazdag talajjal.

Összefoglalás:

Az Aglaonema Laurel Green  egy szép dísznövény, amely élénkíti a beltéri tereket. A megfelelő gondozással és figyelemmel hosszú éveken át élvezheted ennek a növénynek a szépségét. Ha bármilyen kérdésed van a Greyhound gondozásával kapcsolatban, fordulj hozzánk, írj Facebookon egy üzenetet!

Aglaonema Laurel Green növénnyel kapcsolatos esetleges problémák:

Száraz levegőn takácsatka és tripsz támadhatja meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aglaonema Laurel Green 12cm” értékelése elsőként