Tulipán We love Tulips Piros - Moai jungle - több, mint gondolnád

Tulipán We love Tulips Piros

7,000 Ft

A Moai Jungle-nél mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213512351271

Leírás

Tulipán We love Tulips Piros 20db tulipánhagymát tartalmaz a csomag.

A Tulipán We love Tulips Piros bemutatása

A Tulipán We love Tulips Piros egy lenyűgöző tavaszi virág, amely az évelő virágok családjába tartozik. Az Európában és Ázsiában őshonos tulipánfajta, amelyet a 16. század óta termesztenek. A Tulipán We love Tulips Piros virágai nagyok, tágasak és szögletesek, 14-16 cm magasak. A virágok virágzása általában áprilistól májusig tart, és különféle árnyalatokban fordulnak elő, beleértve a zöldet, fehéret, rózsaszínt és lila színeket.

A Tulipán We love Tulips Piros gondozása

Fényigény: A tulipánok sok napfényt igényelnek, és jobban teljesítenek, ha teljes napfényben vannak. Az árnyékos helyzetekben a növény virága nem fejlődik ki megfelelően.

Öntözés: A  tulipánok mérsékelt öntözést igényelnek, különösen az ültetés és a virágzás idején. A talajnak nedvesnek, de nem vizesnek kell lennie, mert a túlzott öntözés a növény gyökereihez és a virágainak lehullásához vezethet.

Talaj: A tulipánok előnyösen a jó vízelvezetéssel rendelkező, tápanyagban gazdag talajban nőnek. A virágok elültetésekor ajánlott talajt keverni, amelyben homok, agyag és trágya is lehet.

Hőmérséklet: A tulipánok számára a hideg időjárás ideális, mivel a hőmérséklet 10-15°C között van. A virágok akkor is megfelelően növekednek, ha a hőmérséklet alacsonyabb, de elkerülni kell az állandó fagyot.

Átültetés: Az átültetés esetében csak akkor szükséges, ha a talaj túl szűk lesz, és a növény gyökerei már kitöltötték a cserépet. Az átültetést általában a virágzás után végzik, amikor a növény pihenő állapotban van.

Kártevők és betegségek: A Tulipa Green Wave-t nem fenyegetik jelentős kártevők vagy betegségek. Azonban a túl nedves talaj vagy az árnyékos helyek elősegíthetik a penészesedés kialakulását, ezért nem ajánlott.

Összefoglalás

A Tulipán We love Tulips Piros tulipánok egyedi és gyönyörű virágokkal rendelkeznek, amelyekkel bármilyen kertet, teraszt vagy ablakpárkányt díszíthetsz. A fent említett gondozási útmutatók betartásával biztosítod a növény megfelelő fejlődését, és élvezheted az általa nyújtott szépséget és élményt. Ha bármilyen kérdésed van a gondozásával kapcsolatban, nyugodtan fordulj hozzánk bizalommal.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tulipán We love Tulips Piros” értékelése elsőként