Sansevieria Moonshine - Moai jungle - Több, mint gondolnád

Szállítási díj: 1.900 Ft/csomag átlagosan 3-5 növény fér egy dobozba

Kosár

Telefonszámunk: +36 30 128 0714
Boltunk címe: 1082 Bp. Harminckettesek tere 6/a

Sansevieria Moonshine

3,000 Ft

A Moai Jungle-nél mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

Leírás

Sansevieria Moonshine 12 cm-es cserépben. A növény áltagosan 35 cm magas.

Sansevieria Moonshine bemutatása

A Sansevieria Moonshine egy trópusi származású növény, amely az anyósnyelv (Sansevieria) családjába tartozik. A növénynek hosszú, lapos levelei vannak, amelyek az éjszakai levegőszennyezést is képesek csökkenteni. A Sansevieria Moonshine különösen díszes és elegáns megjelenésű növény, amely könnyen tartható, és jól alkalmazkodik a beltéri körülményekhez.

Sansevieria Moonshine gondozása:

Fényigény: A Sansevieria Moonshine közepes fényigényű növény. Helyezd el világos, indirekt fény közelében. Túl sok közvetlen napfény égetheti a leveleket.

Öntözés: A Sansevieria Moonshine kevés vizet igényel. Öntözd meg, amikor a föld felső rétege száraz tapintású. Ügyelj arra, hogy ne álljon a növény gyökerei a vízben, mert ez gyökérrothadást okozhat.

Páratartalom: A Sansevieria Moonshine alacsony páratartalmat igényel. Jól alkalmazkodik a szárazabb beltéri környezethez is.

Hőmérséklet: Az ideális hőmérséklet a Sansevieria Moonshine számára 18-27°C között van. Kerüld a huzatot és a hőmérséklet hirtelen változását.

Tápozás: A Sansevieria Moonshine tápoldatozást nem igényel. A növény könnyen tartható talajban is növekszik, és csak ritkán kell átültetni.

Átültetés: Az anyósnyelv csak ritkán igényel átültetést. Ha szükséges, tavasszal vagy nyáron végezhető el. A növényt egy nagyobb cserépbe helyezhetjük, és friss, jó minőségű földbe ültethetjük.

Kártevők és betegségek: A Sansevieria Moonshine ellenálló a legtöbb kártevővel és betegséggel szemben, azonban a túlzott öntözés és a helytelen talaj összetételéből adódó gyökérrothadás jelenthet problémát. A levéltetvek és a takácsatkák néha megtámadhatják, ellenük használjunk rovarölő szert.

Toxicitás: A Sansevieria Moonshine mérgező lehet emberre és állatra is, ezért tartsuk távol a kisgyermekeket és a háziállatokat.

A Sansevieria Moonshine egy egyszerűen gondozható és tiszta levegőt biztosító növény, amely szépen mutat bármilyen belső térben. A fenti útmutató segítségével biztosítani tudjuk a növény egészséges növekedését és szépségét. Ha további kérdéseid merülnének fel a Sansevieria Moonshine gondozásával kapcsolatban, kérjük, fordulj a helyi kertészbolt vagy növényápolási szakértők segítségéhez.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sansevieria Moonshine” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük