Oxalis Vulcan Crazy Plum - Moai Jungle - Több, mint gondolná

Oxalis Vulcan Crazy Plum 14cm

4,000 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213465433468

Leírás

Oxalis Vulcan Crazy Plum 14 cm-es cserépben.

Oxalis Vulcan Crazy Plum bemutatása:

Rendkívül különleges és lenyűgöző növény, amely ékesíti a kerteket és belső tereket egyaránt. A gyönyörű vöröses színű levelei és az élénkpiros virágai a figyelem középpontjába helyezik ezt a növényt. Eredetileg Dél-Afrikából származik, és azóta meghódította a kertészek és kertbarátok szívét világszerte.

Az Oxalis Vulcan gondozása némi odafigyelést igényel, hogy hosszú távon élvezhessük annak szépségét és egészségét. Az alábbiakban bemutatom a megfelelő gondozási útmutatót:

Oxalis Vulcan Crazy Plum gondozási útmutató:

Fényigény: Szeretik a világos helyeket, de tűrik az enyhe árnyékot is. Az ideális hely a növény számára az, ahol kap némi szűrt fényt. Ügyelj arra, hogy ne tegyük ki közvetlen napsütésnek, mert ez károsíthatja a leveleket.

Öntözés: Az Oxalis növények mérsékelt öntözést igényelnek. Fontos, hogy a talaj enyhén nedves maradjon, de elkerüljük a túlzott vízelvezetést, mert ez károsíthatja a gyökereket. Az öntözést akkor végezzük, amikor a talaj felső rétege szárazodni kezd. Locsolással kapcsolatban olvasd el ezt a cikkünket!

Hőmérséklet: A növények számára ideális a 18-24°C közötti hőmérséklet. Kerüld a hirtelen hőmérsékletváltozásokat és a hideg huzatot. A növényt védd meg a fagy és a túl hideg időjárás hatásaitól.

Tápanyagok: Tápanyagokban gazdag talajban fejlődnek a legjobban. Az aktív növekedési időszakban (tavasztól őszig) havonta egyszer tápozd a növényt egy speciális virágápoló tápoldattal, amelyben megtalálhatók a szükséges tápanyagok.

Átültetés: A növények általában nem igényelnek gyakori átültetést. Az átültetést akkor végezd el, amikor a gyökérrendszer már túlnőtte a jelenlegi cserépet. Használj jó vízelvezetéssel rendelkező talajkeveréket, amely biztosítja a megfelelő tápanyagellátást a növény számára.

Betegségek és kártevők: Ezzel kapcsolatban olvasd el ezt a cikkünket, amiben bemutatjuk a szobanövények leggyakoribb probléámáit.

Összefolalás:

Az Oxalis Vulcan egy igazi különlegesség a növényvilágban, amely a virágok és levelek káprázatos színvilágával elkápráztatja a szemlélődőket. Gondoskodj róla szeretettel és figyelemmel, és örülj az Oxalis Vulcan varázslatos látványának. Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk, írj Facebookon egy üzenetet vagy nézd meg TikTok csatornánkat!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oxalis Vulcan Crazy Plum 14cm” értékelése elsőként