Kratiste karó - Moai Jungle - Több, mint gondolnád

Kratiste karó 75cm Ø3,2cm

1,800 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő termékekről készítjük a képet. CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Elfogyott

3213512352261

Leírás

Kratiste karó 75cm magas, átmérője 3,2cm. CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Kratiste karó egy környezetbarát és hatékony növénytámasz.

A Kratiste karó egy biológiailag lebomló növénytámasz, amely növények támasztására szolgál. A karókat burgonyahéj-maradékokból és afrikai elefántfüvekből állítják elő. Így teljesen környezetbarát az átlagos kókuszkaróhoz képest, aminek a közepén egy műanyag cső fut végig.

A Kratiste karó előnyei:

Számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos növénytámaszokhoz képest.

Biológiailag lebomlóak: A Kratiste karók teljesen lebomlóak, így nem járnak környezeti hatással. Amikor a karók lebomnak, a talaj tápanyagforrásává válnak.

Erősek, tartósak és akár 50 Celsius-fok hőmérsékleten is ellenállnak.

A Kratiste karók természetes megjelenésűek. Jobban utánozzák a fák kérgeit, így a növények léggyökerei könnyebben meg tudnak rajtuk kapaszkodni. Az érdesség miatt több nedvességet is képes megtartani!

Kratiste karó használata

A Kratiste karókat számos növény támasztására használhatod, beleértve epipremnumokat, monsterákat, Philodendronokat, de akár a kinti növényeidhez is tökéletes. A karókat egyszerűen a talajba kell ültetni, majd a növényt a karóhoz kell kötni.

Kratiste karó előnyei a növények számára

Javítja a növények légáramlását: A Kratiste karók segítenek javítani a növények légáramlását, ami csökkenti a betegségek és kártevők kockázatát.

Javítja a növények vízfelvételét: A Kratiste karók segítenek javítani a növények vízfelvételét, ami erősebb és egészségesebb növényeket eredményez.

Összefoglalás

A Kratiste karók egy környezetbarát és hatékony növénytámaszat, amely számos előnnyel jár a növények és a környezet számára. Ha keres egy tartós és természetes megoldást a növények támasztására, a Kratiste karók jó választást jelentenek.

Még több érdekesség a szobanövényekről:

Ha még többet szeretnél megtudni a különböző trópusi növényekről, olvasd el blogposztjainkat! Megtudhatod, hogy milyen talajkeveréket szeretnek, hova érdemes tenni őket, hogyan érdemes locsolni őket, vagy éppen milyen kártevők ellen, hogyan érdemes védekezni, vagy miért sárgulhatnak el a levelek a különböző növényeken.

Ha igénytelenebb szobanövényeket keresel, akkor ezt a cikkünket olvasd el, ha szárazságtűrőket akkor pedig ezt, érdemes lehet megnézned a futó növényekről szóló blogposztunkat is, hiszen ők is csodálatosak!

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk, írj Facebookon egy üzenetet vagy nézd meg TikTok csatornánkat!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kratiste karó 75cm Ø3,2cm” értékelése elsőként