Hibiscus Rosa-Sinensis Variegated - Moai jungle - Több, mint gondolnád

Hibiscus Rosa-Sinensis Variegated

4,000 Ft

A Moai Jungle-nél mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

Leírás

Hibiscus Rosa-Sinensis Variegated 12 cm-es cserépben. A növény átlagosan 35 cm magas.

A Hibiscus Rosa-Sinensis Variegated bemutatása

A Hibiscus Rosa-Sinensis vagy közismertebb nevén hibiszkusz egy trópusi származású növény, amely az Malvaceae családba tartozik. Délkelet-Ázsiában, Afrikában és az Óceániai térségben honos, ahol a trópusi és szubtrópusi klímában jól megél. A hibiszkusz híres virágairól, amelyek az év bármely szakában virágozhatnak és számos színben és méretben elérhetők, beleértve a vörös, a rózsaszín, a fehér, az oránzs és a sárga színeket. A hibiszkusz virága nagy és csésze alakú, és hosszú, vékony sziromlevelei vannak, amelyek az egész virágot összetartják. Az örökzöld hibiszkusz levelei általában oválisak vagy lándzsásak, és egy hosszú, keskeny száron helyezkednek el.

Hibiscus Rosa-Sinensis Variegated gondozási útmutató:

Fényigény: Sok fényt igényel, de kerülni kell a közvetlen napsütést. A déli vagy nyugati ablakok ideálisak számára, mivel ezen irányokban kevesebb az erős közvetlen napfény.

Öntözés: Mérsékelten igényel öntözést. Az öntözés előtt mindig ellenőrizd a talaj felső rétegét, ha száraz, akkor öntözd meg alaposan. Ügyelj arra, hogy ne hagyd a növényt álló vízben, mert ez gyökérrothadáshoz vezethet.

Páratartalom: Szereti a magas páratartalmat, így érdemes a levelek rendszeres permetezésével biztosítani a megfelelő páratartalmat.

Kártevők és betegségek: Érzékeny lehet a levéltetvekre, a takácsatkákra és a fehér levéltetvekre. A levelek sárgulása és lehullása lehet a pajzstetvek vagy a lisztharmat által okozott betegségek tünete. Azonban ha megfelelően gondozod a növényt, és rendszeresen ellenőrzöd, megelőzheted ezeket a problémákat.

Toxicitás: A növény levelei és virágai mérgezőek lehetnek, ha nagy mennyiségben fogyasztják őket. Ezért fontos ügyelni arra, hogy a növény ne legyen kisgyermekek vagy háziállatok számára könnyen hozzáférhető.

Összefoglalva:

A Hibiscus Rosa-Sinensis egy szép és könnyen tartható növény, amely gyönyörű virágai miatt vonzó dísznövényként funkcionálhat. Ha betartod a fent említett gondozási útmutatót, hosszú évekig élvezheted a növény szépségét otthonodban vagy kertedben. Ha bármilyen kérdésed van a növények gondozásával kapcsolatban, bátran fordulj hozzánk bizalommal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hibiscus Rosa-Sinensis Variegated” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük