Ficus Microcarpa Ginseng - Moai Jungle - Több, mint gondolnád

Szállítási díj: 1.900 Ft/csomag átlagosan 3-5 növény fér egy dobozba

Kosár

Telefonszámunk: +36 30 128 0714
Boltunk címe: 1082 Bp. Harminckettesek tere 6/a

Ficus Microcarpa Ginseng

35,000 Ft

A Moai Jungle-nél mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

Leírás

Ficus Microcarpa Ginseng 9 cm-es cserépben. A Ficus Microcarpa Ginseng növény átlagosan 18 cm magas.

Ficus Microcarpa Ginseng bemutatása:

Eredetileg Délkelet-Ázsiában és Ausztráliában honos. Az alacsony karbantartási igénye és a könnyű gondozása miatt népszerű szobanövény, amely széles körben elterjedt világszerte. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kell gondozni ezt a növényt:

Fényigény: Közepes fényigényű növény, szereti az árnyékot és a fényes helyeket egyaránt. A közvetlen napsugárzás elkerülése ajánlott, mivel a túl sok napfény károsíthatja a leveleket.

Öntözés: Mérsékelt öntözést igényel. Az öntözés gyakorisága függ a növény méretétől, a környezeti hőmérséklettől és a páratartalomtól. Ügyelj arra, hogy a talaj ne legyen túl nedves, és hagyd, hogy a felső talajréteg kiszáradjon az öntözések között.

Páratartalom: Szereti a magas páratartalmat. Ha a levegő túl száraz, használj párásítót vagy helyezz a növény mellé egy tál vizet a kaspó alatt, vagy köveket tartalmazó tálcát, amiben víz van, úgy, hogy a víz ne érjen a cserép földjéhez.

Hőmérséklet: Az ideális hőmérséklet 18-24°C között van. Kerüld a huzatot és a hőmérséklet hirtelen változását.

Tápozás: Aktív növekedési időszakában, általában tavasztól őszig, havonta egyszer tápozd meg egy kiegyensúlyozott, vízben oldódó szobanövény-tápoldattal.

Átültetés: Átültetésre általában 2-3 évente van szükség, amikor a növény gyökerei megtöltik a cserép alját. Ültessük át tavasszal vagy nyáron, egy nagyobb cserépbe, amelyben a növény tovább növekedhet.

Kártevők és betegségek: Ellenálló növény, de néhány kártevő, mint például a pajzstetű vagy a levéltetű időnként megjelenhetnek rajta. A megfelelő gondozás, mint például a rendszeres öntözés, tápozás és a megfelelő hőmérséklet és páratartalom fenntartása segíthet megakadályozni a kártevők megjelenését.

Toxicitás: Nem mérgező az emberekre vagy az állatokra, így nyugodtan tartható olyan helyen is, ahol kisgyermekek vagy háziállatok élnek.

Összefoglalás:

Ha betartod a fenti gondozási útmutatót, a Ficus Microcarpa Ginseng növényed egészséges és díszes marad. Érdemes azonban figyelni a növény jeleit, és időben cselekedni, ha valamilyen probléma merül fel. Ha bármilyen kérdésed van a gondozásával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ficus Microcarpa Ginseng” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük