Euphorbia Acrurensis - Moai Jungle - Több, mint gondolnád
Akció!

Euphorbia Acrurensis 17cm

3,000 Ft

A Moai Jungle mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213465424008

Leírás

Euphorbia Acrurensis 17 cm-es cserépben. Átlagosan 70 cm magas.

Euphorbia Acrurensis bemutatása:

Ez egy nagy növénycsalád, amely több mint 2000 fajt foglal magában. Ezek a növények szerte a világon megtalálhatók, és változatos formákban és méretekben jelennek meg. Az Euphorbia növények közé tartoznak például a kaktuszok, a szukkulensek és a dísznövények is. Ezek a növények általában húsos levelekkel vagy szárakkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra a víztartalék tárolását.

Az Euphorbia család egyik jellemzője, hogy sok fajuknak mérgező anyagokat tartalmazó tejnedve van. Ezért fontos óvintézkedéseket tenni a növényekkel való bánásmód során, és elkerülni a nedvvel való érintkezést.

Az Euphorbia Acrurensis növények gondozása:

Fényigény: Többségük szereti a napos vagy félig árnyékos helyeket. Előnyben részesítik a közvetett napfényt. Az erős, déli napfénytől óvjuk a növényeket.

Öntözés: Pozsgások, amelyek kevés vizet igényelnek. A vízellátást a növények víztartalékának és a talaj szárazságának alapján kell meghatározni. Ügyelj arra, hogy a talaj kiszáradjon az öntözések között.

Hőmérséklet: Általában jól tűrik a melegebb hőmérsékletet. Ideális számukra a 18-24°C közötti hőmérséklet. Kerüld a hirtelen hőmérsékletváltozásokat és a hideg huzatot.

Tápanyagok: Tápanyagokban gazdag talajt igényelnek. Az aktív növekedési időszakban (tavasztól őszig) havonta egyszer tápozd a növényt egy kiegyensúlyozott, szukkulens növényekhez szánt tápoldattal. Ügyelj arra, hogy ne túlöntözd a tápoldattal.

Átültetés: Általában ritkán igényelnek átültetést. Átültetésüket csak akkor végezzük el, ha a gyökérrendszer már betöltötte a jelenlegi cserépet. Ültessük át a növényt egy nagyobb cserépbe, és használjunk jó vízelvezetéssel rendelkező földkeveréket.

Összefoglalás:

Az Euphorbia növények változatos és különleges megjelenést kölcsönözhetnek a kertnek vagy a lakásnak. Azonban fontos megjegyezni, hogy sok fajuk mérgező lehet, ezért ügyeljünk arra, hogy távol tartsuk a gyermekektől és a háziállatoktól. Ha bármilyen kérdésed van az Epipremnum Neonnal vagy bármely más növénnyel kapcsolatban, ne habozz kérdezni, a Moai Jungle csapata szívesen segít neked. Jó szórakozást a növényeddel való foglalatoskodáshoz!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Euphorbia Acrurensis 17cm” értékelése elsőként