Eulychnia castanea Varispiralis - Moai Jungle - Több, mint gondol
Akció!

Eulychnia castanea Varispiralis 6cm

6,000 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213465431525

Leírás

Eulychnia castanea Varispiralis 6 cm-es cserépben.

A Eulychnia castanea Varispiralisbemutatása

Az Eulychnia castanea Varispiralis (más néven Chilei kerekszemű kaktusz) egy lassan növekvő kaktusz, amely 3-5 méter magasságra nőhet. Szokatlan, spirális formájú tüskéi vannak, amelyek barnás színűek. A tüskékhez hasonlóan a kaktusz teste is spirális formájú lehet, ami tovább növeli egyedi megjelenését.

Eulychnia castanea Varispiralis ápolása

Fényigény: Szereti a világos, közvetlen napfényt. Azonban óvja a növényt a túlzott hőségtől, és ellenőrizze, hogy ne kapjon égést a napfénytől.

Öntözés: Szereti a mérsékelt öntözést. Az öntözések között hagyja meg, hogy a talaj felső rétege kiszáradjon, hogy elkerülje a túlzott nedvességet. Azonban ügyeljen arra, hogy ne hagyja, hogy a talaj teljesen kiszáradjon.

Tápozás: Aktív növekedési időszakban (tavasztól őszig) havonta egyszer tápoldattal táplálható. Ügyeljen arra, hogy a tápanyagok aránya kiegyensúlyozott legyen, és ne táplálja túl a növényt.

Átültetés: Általában 2-3 évente ajánlott. Ügyeljen arra, hogy használjon jó vízáteresztő képességű talajt, és biztosítson megfelelő vízelvezetést a cserép alján.

Kártevők és betegségek: Ellenálló a legtöbb kártevővel és betegséggel szemben. Azonban figyeljünk az ásítókat és a takácsatkákat, amelyek a leveleken láthatók lehetnek.

Összefoglalva

Ha bármelyik növényről van szó, fontos, hogy megfelelő átültetést, öntözést és tápanyag ellátást biztosítsunk számukra. Emellett figyeljünk a kártevőkre és betegségekre, és szükség esetén cselekedjünk időben. Ha betartjuk a megfelelő gondozási tippeket, számos szép és egészséges növényünk lehet, amelyekkel életünk minden napján élvezhetjük a természet szépségét. Ha bármilyen kérdésed van a gondozásával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eulychnia castanea Varispiralis 6cm” értékelése elsőként