Echinocereus Rigidissimus var. Rubrispinus - Moai Jungle - Több

Echinocereus Rigidissimus var. Rubrispinus 10cm

3,600 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213512353992

Leírás

Echinocereus Rigidissimus var. Rubrispinus 10 cm-es cserépben.

Echinocereus Rigidissimus var. Rubrispinus bemutatása:

Echinocereus Rigidissimus var. Rubrispinus, egy kis, gömb alakú kaktusz, amelynek látványosan színes gyöngy formájú golyói vannak. A növény Dél-Amerika déli részéről származik, és meglehetősen könnyen tartható beltéri körülmények között.

Echinocereus Rigidissimus var. Rubrispinus gondozása:

Fényigény: Szereti a közepes fényviszonyokat. A növényt helyezzük olyan helyre, ahol részleges árnyékban van. Túl sok fény égetheti a növényt.

Öntözés: Nem igényel gyakori öntözést. Az öntözést csak akkor végezzük, amikor a talaj teljesen kiszáradt. Az öntözést végezzük óvatosan, hogy a talaj ne legyen túl nedves. Túl sok víz ártalmas lehet a növénynek.

Hőmérséklet: Szereti a meleg környezetet, de jól bírja az átmeneti hőmérséklet-változásokat is. Az ideális hőmérséklet a növény számára 15-25°C között van.

Tápozás: Táplálására csak a nyár folyamán van szükség. Egy vízben oldódó kaktusz tápoldatot használjunk, és havonta egyszer adjuk a növénynek.

Átültetés: Átültetésre csak akkor van szükség, ha a gyökerek kijönnek a cserépből. Általában évente egyszer ajánlott átültetni. Az új talajnak jól kell csordulnia, de nem szabad túl nedvesnek lennie.

Kártevők és betegségek: Ellenálló a legtöbb kártevővel és betegséggel szemben. Azonban figyelni kell a levéltetvek, a takácsatkák és a mealybugs megjelenésére.

Összefoglalva:

Ha betartod az általunk ajánlott gondozási útmutatót, biztos lehetsz benne, hogy a Sulcorebutia Rauschi hosszú éveken át szép és egészséges marad. Ha bármilyen kérdésed van a növény gondozásával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, és szívesen segítünk neked.

Ha bármilyen kérdésed van a gondozásával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Echinocereus Rigidissimus var. Rubrispinus 10cm” értékelése elsőként