Cyperus Haspan - Moai Jungle - Több, mint gondolnád

Cyperus Haspan 14cm

4,000 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213465424886

Leírás

Cyperus Haspan 14cm 14 cm-es cserépben. A növény átlagosan 50 cm magas.

Cyperus Haspan bemutatása:

Trópusi növény, amely az Afrikában, Ázsiában és az Amerikai Egyesült Államokban őshonos. Azonban az éghajlatváltozás miatt ma már számos más országban is megtalálható. Ez a növény az egyik legnépszerűbb vízinövény, amelyet gyakran használnak akváriumokban és víztartályokban. Látványos megjelenésű, hosszúkás levelei sűrűn helyezkednek el a szárán.

A Cyperus Haspan növény gondozása:

Öntözés: Rendszeres öntözést igényel, különösen a nyári hónapokban. Az öntözéshez használjunk lágy vizet és öntözzük a növényt, amíg a talaj nedves nem lesz, de ne hagyjuk, hogy a víz pangjon a cserép alján, mert ez károsíthatja a gyökereket. A téli hónapokban kevesebb vízre van szüksége a növénynek.

Tápanyagok: Általában nincs szüksége tápanyag pótlásra, ha azonban az elérte a növekedési határait, akkor havonta egyszer adhatunk neki folyékony tápoldatot, amelyet az öntözővízhez adjuk hozzá.

Fényigény: Nagy fényigényű növény. Helyezzük közvetlen napfényes helyre, lehetőleg déli fekvésű ablakba.

Átültetés: Átültetése általában évente egyszer ajánlott, a növény nagyobb cserépbe helyezésekor. A friss föld és a nagyobb konténer segít a növény gyökerének növekedésében és fejlődésében.

Kártevők és betegségek: Ellenálló a legtöbb kártevővel és betegséggel szemben, azonban előfordulhatnak levéltetvek és takácsatkák. Ha a növényt napfénytől védett helyen, magas páratartalmú környezetben tartjuk, csökkenthetjük a kártevők megjelenésének esélyét.

Összefoglalva:

Reméljük, hogy ez a cikk hasznos útmutató volt a Cyperus Haspan gondozásához. Ez a növény gyönyörű dekoráció lehet otthonodban vagy irodádban. Fontos, hogy megfelelően gondoskodj róla, hogy egészséges és szép maradjon. Ha bármilyen kérdésed van a gondozásával kapcsolatban, fordulj hozzánk bátran.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cyperus Haspan 14cm” értékelése elsőként