Caladium Purple Light - Moai Jungle - Több, mint gondolnád

Caladium Purple Light 6cm

2,500 Ft

A Moai Jungle-nél mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213512355774

Leírás

Caladium Purple Light 6 cm-es cserépben. A növény átlagosan 10 cm magas.

Caladium Purple Light bemutatása

A Caladium egy gyönyörű dísznövény, amely a Caladium bicolor fajhoz tartozik, és eredetileg Dél-Amerikában, Brazíliában honos. Az enyhe éghajlatokban termesztett egynyári növények közé tartozik, és népszerűsége az egyedülálló és színpompás leveleknek köszönhető. A  Muffet levélzetének színe és mintázata változatos, ám általában zöldes, krémes vagy rózsaszínű alapon vörös vagy bordó mintázattal rendelkezik.

Caladium Purple Light gondozási útmutató:

Fényigény: Közepes fényigényű növény. Kerüld a közvetlen napfényt, mivel az égetheti a növény leveleit. Az árnyékos vagy félárnyékos helyszín a legmegfelelőbb.

Öntözés: Mérsékelt vízigényű növény, így csak akkor öntözd, ha a talaj felső része száraz tapintású. Ügyelj arra, hogy a víz ne álljon a cserépben, mert ez gyökérrothadáshoz vezethet.

Páratartalom: A Muffet magas páratartalmat igényel. Ha a levegő túlságosan száraz, használj párásítót vagy állíts egy tálat vízzel a növény közelébe.

Hőmérséklet: Az ideális hőmérséklet 18-24°C között van. Kerüld a huzatot és a hirtelen hőmérséklet-változásokat.

Tápozás: Növekedési időszakában (tavasszal és nyáron) havonta egyszer tápozd a növényt egy kiegyensúlyozott, vízben oldódó szobanövény-tápoldattal.

Átültetés: Átültetésére akkor van szükség, ha a növény gyökerei kitöltik a cserép alját. A legjobb időpont az átültetésre a növekedési időszak kezdete, amikor a növény intenzív növekedést mutat.

Kártevők és betegségek: Ellenálló a legtöbb kártevővel és betegséggel szemben. Azonban ügyelj a pajzstetvek, takácsatkák és levéltetvek megjelenésére. Ezek ellen a Moai Jungleben is kaphatsz segítséget, kérd eladóink tanácsát!

Toxicitás: Levelei és gumója mérgező lehet, így érdemes olyan helyre helyezni, ahol nehezen hozzáférhető a kisgyermekek és az állatok számára.

Összefoglalva:

Ha szeretnéd, hogy a Caladium Purple Light növényed továbbra is egészséges legyen és szépen növekedjen, ügyelj a megfelelő ápolásra és gondozásra. Ha bármilyen kérdésed van a növény gondozásával kapcsolatban, fordulj bátran a Moai Jungle eladóihoz, akik szívesen segítenek neked a kedvenc növényedd ápolásával kapcsolatos kérdésekben.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Caladium Purple Light 6cm” értékelése elsőként