Bonsai gondozása - Moai Jungle - Több, mint gondolnád

Szállítási díj: 1.900 Ft/csomag átlagosan 3-5 növény fér egy dobozba

Kosár

Telefonszámunk: +36 30 128 0714
Boltunk címe: 1082 Bp. Harminckettesek tere 6/a

Bonsai Mix + kaspó 15cm

14,900 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról.

Elfogyott

3213465425456

Leírás

Bonsai Mix + kaspó 15 cm cserépben. A növény kb 35 cm magas. Postázásra nem alkalmas!

Bonsai általános gondozási útmutató:

Fényigény: Közepes fényigényű növény. Ideális helye világos, de közvetlen napfénytől védett hely. Ha a növény nem kap elég fényt, a levelek sárgára válhatnak, és a növekedés lelassulhat.

Öntözés: Mérsékelt öntözést igényel. Az öntözéshez használt víznek szobahőmérsékletűnek kell lennie. Az öntözés előtt érdemes megvárni, amíg a talaj felső rétege kiszárad, majd alaposan öntözni, hogy a víz átfolyhasson a cserépen.

Tápoldatozás: Aktív növekedési időszakban (tavasztól őszig) havonta tápozni kell. Ehhez használjunk speciális bonsai tápoldatot, amelyet a boltokban beszerezhetünk vagy használhatunk általános szobanövény-tápoldatot.

Átültetés: Általában két évente ajánlott. Az átültetést tavasszal vagy ősszel végezzük, amikor a növény növekedése kezdődik. Ügyeljünk arra, hogy a friss föld és az új cserép legalább 1-2 cm-rel nagyobb legyen, mint az előző.

Kártevők és betegségek: Ellenálló a legtöbb kártevővel és betegséggel szemben. Azonban ellenőrizni kell a levéltetvek, takácsatkák, tripszek és a pókhálóatkák jelenlétét. A legjobb megoldás a kártevők időben történő azonosítása és eltávolítása. Ha kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, írj nekünk Facebookon!

Toxicitás: A növény mérgező lehet, ha az emberek vagy állatok lenyelik a leveleit vagy szárából származó nedvet. Ügyelj arra, hogy a növény ne legyen olyan helyen, ahol a kisgyermekek vagy háziállatok hozzáférhetnek.

Összefoglalás:

A Bonsai egy csodálatosan szép növény, amely hozzáadhatja a beltéri térhez a természet szépségét és nyugalmát. A megfelelő gondozás és karbantartás segít abban, hogy hosszú éveken át élvezhesd ezt a gyönyörű növényt. Ha bármilyen kérdésed van a növénygondozásával kapcsolatban, bátran fordulj hozzánk Facebookon vagy kérdezd meg eladóinkat a boltban!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bonsai Mix + kaspó 15cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük