Begonia Autumn Crinkle - Moai Jungle - több, mint gondolná
Akció!

Begonia Autumn Crinkle 14cm

3,900 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213465427344

Leírás

Begonia 14 cm-es cserépben. A növény átlagosan 30 cm magas.

Begonia Autumn Crinkle gondozási útmutató:

Fényigény: Közepes fényigényű növény. A közvetlen napsütést kerülni kell, de világos helyen, árnyékban is jól érzi magát.

Öntözés: Igényli a rendszeres öntözést, de fontos, hogy ne öntözzük túl. Az öntözés akkor szükséges, amikor a föld felső rétege száraz tapintású. Azonban ügyeljünk arra, hogy ne álljon a víz a cserép alján, mert ez gyökérrothadáshoz vezethet.

Páratartalom: Szereti a magas páratartalmat, de nem igényel párásítást. Ha a lakásunkban száraz a levegő, akkor ajánlott egy párásítóval segíteni a növénynek.

Hőmérséklet: Meleg és nedves klímára van szüksége. Az ideális hőmérséklet 18-24°C között van. Kerülni kell a huzatot és a hirtelen hőmérsékletváltozásokat.

Tápozás: Igényli a rendszeres tápozást a növekedési időszakban. A tápoldatot hetente egyszer vagy kéthetente egyszer adagoljuk.

Átültetés: Átültetése évente egyszer ajánlott.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Begonia Autumn Crinkle 14cm” értékelése elsőként