Anthurium Livium - Moai jungle - Több, mint gondolnád

Szállítási díj: 1.900 Ft/csomag átlagosan 3-5 növény fér egy dobozba

Kosár

Telefonszámunk: +36 30 128 0714
Boltunk címe: 1082 Bp. Harminckettesek tere 6/a

Anthurium Livium

19,000 Ft

A Moai Jungle-nél mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Túlméretes növény! Postázásra alkalmatlan!

Elfogyott

Leírás

Anthurium Livium 21 cm-es cserépben. A növény átlagosan 60 cm magas.

Anthurium Livium bemutatása:

Következő növényünk az Anthurium Livium, vagy más néven flamingóvirág. Az Anthurium Livium trópusi eredetű, és a dél-amerikai esőerdőkben honos. A növény nagyon mutatós és dekoratív, és a különleges virágai miatt nagyon népszerű. Gondozása egyszerű, és a következő útmutatóval könnyedén karban tartható:

Anthurium Livium ápolása:

Fényigény: Közepes fényigényű növény. Világos helyen, közvetlen napsugárzás elől védve érzi jól magát. Nyáron kerüld a napod ablakot..

Öntözés: Mérsékelt öntözést igényel. A növényt alaposan öntözd meg, majd hagyd, hogy a talaj felső rétege kissé kiszáradjon az öntözések között. Ügyelj arra, hogy a növény ne álljon vízben, mert az gyökérrothadáshoz vezethet.

Páratartalom: Magas páratartalmat igényel. Ajánlott párásító használata vagy a növény mellé vízzel teli tálcát helyezni vagy kövekkel feltöltött vízzel töltött tálcára helyezni.

Hőmérséklet: Az ideális hőmérséklet a számára 18-27°C között van. Kerülni kell a huzatot és a hőmérséklet hirtelen változását.

Tápozás: Aktív növekedési időszakában (tavasztól őszig) havonta egyszer tápozd a növényt. A tápoldatot az öntözővízhez keverd hígítva, hogy ne égessük meg a gyökereket.

Átültetés: Az Anthurium Livium átültetésre akkor van szükség, ha a gyökérzet kitölti a cserépet. Az átültetést tavasszal vagy nyáron érdemes elvégezni. Friss, jó minőségű tápanyagban gazdag talajt használjunk.

Kártevők és betegségek: Ellenálló a legtöbb kártevővel és betegséggel szemben. Azonban előfordulhat, hogy pajzstetvek, levéltetvek vagy takácsatkák támadják meg a növényt. Ha észreveszed a kártevők jelenlétét, alkalmazz rovarirtót a növényen.

Összefoglalás:

Ez a gyönyörű anthurium fajta ideális választás lehet minden olyan lakásba vagy irodába, ahol szeretnék feldobni a környezetet egy látványos növénnyel. A megfelelő gondozással hosszú éveken át élvezhető a növény szépsége, amely a virágzáson kívül a díszes leveleivel is vonzóvá teszi. Reméljük, hogy az általunk nyújtott útmutatás segítségedre lesz a növény egészségének megőrzésében és szépségének fokozásában. Ha bármilyen kérdésed van az anthurium gondozásával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal a Moai Jungle szakértőihez!

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anthurium Livium” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük