Anthurium Cavalli - Moai Jungle - Több, mint gondolnád

Szállítási díj: 1.900 Ft/csomag átlagosan 3-5 növény fér egy dobozba

Kosár

Telefonszámunk: +36 30 128 0714
Boltunk címe: 1082 Bp. Harminckettesek tere 6/a

Akció!

Anthurium Cavalli 17cm

4,500 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213465428105

Leírás

Anthurium Cavalli 17 cm-es cserépben. Az Anthurium Cavalli 17cm átlagosan 65 cm magas.

Anthurium Cavalli bemutatása

Az Anthurium Cavalli egy trópusi növény. Számos fajtája létezik, a Lilli pedig az egyik legszebbek közé tartozik. A növény hosszú életű, és szép, színes virágai miatt nagyon népszerű dísznövény. Nagyon könnyen gondozható, és szinte bárhol megél.

Anthurium Cavalli gondozása

Fényigény: Közepes fényigényű növény. A túl erős napfény égetheti a leveleket, ezért jobb, ha közvetett fényben tartod.

Öntözés: Mérsékelt öntözést igényel. Öntözd meg alaposan, majd hagyd, hogy a föld felső rétege kissé kiszáradjon az öntözések között. Ne hagyd, hogy a növény a vízben álljon, mert ez gyökérrothadáshoz vezethet.

Páratartalom: Magas páratartalmat igényel. Ha a levegő száraz, használj párásítót, vagy helyezz el egy tál vizet a növény közelében.

Hőmérséklet: Szobahőmérsékleten érzi jól magát, az ideális hőmérséklet 18-24°C között van.

Tápozás: Aktív növekedési időszakban (tavasztól őszig) havonta egyszer tápozd kiegyensúlyozott, vízben oldódó szobanövény-tápoldattal. Az ültetőföldben lévő tápanyagok mennyisége fokozatosan elfogy, ezért fontos a rendszeres tápozás.

Átültetés: Átültetésére általában 1-2 évente van szükség, amikor a növény gyökerei megtöltik a cserép alját. Az átültetést legjobb a növény pihenő időszakában, amely általában a virágzás után kezdődik.

Kártevők és betegségek: Általában ellenálló a kártevőkkel és betegségekkel szemben, de néhány általános probléma előfordulhat, mint például pajzstetvek, levéltetvek, tripszek és takácsatkák. Ha ezek a kártevők megjelennek, akkor azonnal kezelni kell őket, hogy megakadályozzuk a növény károsodását.

Toxicitás: Mérgező a gyermekek, a háziállatok és a felnőttek számára, ha lenyelik vagy a bőrük érintkezik a növény nedvével. Levelei és szárai oxálsavat tartalmaznak, ami irritáló hatású lehet a bőrön és a szájüregben, valamint mérgező a belső szervekre, ha nagy mennyiségben fogyasztják.

Összefoglalás:

Az Anthurium Cavalli egy szép és különleges növény, amely a megfelelő gondozással hosszú éveken át élvezhető. Fontos, hogy megfelelően öntözd, tápozd és átültessd a növényt, valamint rendszeresen ellenőrizd a kártevők és betegségek jelenlétét. Ha bármilyen kérdésed van a gondozásával kapcsolatban, kérj tanácsot a tőlünk Facebookon.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anthurium Cavalli 17cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük