Aglaonema Orange Flame - Moai Jungle - több, mint gondolnád
Akció!

Aglaonema Orange Flame 12cm

5,940 Ft

A Moai Jungle-nál mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Rendelés után kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon  és megmutatjuk pontosan melyik növény fogjuk küldeni. Ellenkező esetben a rendelkezésünkre állók közül a legszebbet postázzuk.

Elfogyott

3213465434007

Leírás

Aglaonema Orange Flame 12 cm-es cserépben. A növény átlagosan 40 cm magas.

Az Aglaonema Orange Flame bemutatása

Az Aglaonema, más néven rákvirág, az Araceae családhoz tartozik, és az egész világon népszerűségnek örvend a lombozata miatt. A Star Orange változat különösen vonzó, mivel levelei egyedi mintázattal és színekkel rendelkeznek.

Az Aglaonema Orange Flame gondozása:

Fényigény: Közepes fényigényű növény. A közvetett fényt részesíti előnyben, ezért kerüld az erős, közvetlen napsütést, mert az károsíthatja a leveleket.

Öntözés: Szereti a mérsékelt nedvességet. Öntözd akkor, amikor a talaj felső rétege kiszáradt, de ne engedd, hogy a növény túlzottan elázzon. Ügyelj arra, hogy a vízelvezető lyukakon át távozzon a felesleges víz, hogy elkerüld a gyökérrothadást, ami nagyon gyakori problémája lehet a rákvirágnak.

Páratartalom: Magas páratartalmat szeret. Ha a levegő száraz, használj párásítót vagy helyezz vízzel teli tálat a növény mellé a páratartalom növelése érdekében.

Hőmérséklet: Ideális hőmérséklete 18-24°C között van. Kerüld a hirtelen hőmérsékletváltozásokat és a hideg huzatot.

Tápozás: Tápanyagokban gazdag talajban is jól növekszik. Használj lassú felszabadulású természetes tápot az aktív növekedési időszakban (tavasztól őszig) havonta egyszer, a csomagoláson feltüntetett utasításoknak megfelelően.

Átültetés: Általában nem igényel gyakori átültetést. Átültetését csak akkor végezd el, ha a gyökérrendszer már betöltötte a jelenlegi cserépét. Válassz egy nagyobb cserépet, amely jó vízelvezetéssel rendelkezik, és töltsd fel tápanyagban gazdag talajjal, használj trópusi földkeverék mixet, amit akár otthon is elkészíthetsz, amit akár otthon is elkészíthetsz, perlitből, kókuszrostból, gilisztahumuszból és további összetevőkből.

Mérgező hatás: Mérgező lehet, ha lenyelik vagy bőrrel érintkezik. Tartsd távol a gyermekektől és a háziállatoktól.

Összefoglalás:

Az Aglaonema Orange Flameegy gyönyörű dísznövény, amely színes és egyedi mintázatával feldobja a beltéri teret. A megfelelő gondozással és figyelemmel hosszú éveken át élvezheted ennek a növénynek a szépségét. Ha bármilyen kérdésed van az Aglaonema Star Orange kapcsolatban, fordulj hozzánk, írj Facebookon egy üzenetet!

Aglaonema Orange Flame növénnyel kapcsolatos esetleges problémák:

Száraz levegőn takácsatka és tripsz támadhatja meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aglaonema Orange Flame 12cm” értékelése elsőként