Aglaonema Beauty - Moai jungle - Több, mint gondolnád

Aglaonema Beauty

4,500 Ft

A Moai Jungle-nél mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. Túlméretes növény! Postázásra alkalmatlan!

Elfogyott

Leírás

Aglaonema Beauty 11 cm-es cserépben. A növény átlagosan 30 cm magas.

Az Aglaonema Beauty bemutatása

Az Aglaonema, más néven rákvirág, az Araceae családhoz tartozik, és az egész világon népszerűségnek örvend a lombozata miatt. A Beauty változat különösen vonzó, mivel levelei egyedi mintázattal és színekkel rendelkeznek.

A Beauty levelei hosszúkásak és hegyesek lehetnek, sötétzöld színűek, amelyeket élénk rózsaszín, pirosas és narancssárga csíkok és foltok díszítenek. Ez a különleges mintázat teszi ezt a növényt igazán vonzóvá és dekoratívvá a belső terekben.

Az Aglaonema Beauty gondozása:

Fényigény: Közepes fényigényű növény. A közvetett fényt részesíti előnyben, ezért kerüld az erős, közvetlen napsütést, mert az károsíthatja a leveleket.

Öntözés: Szereti a mérsékelt nedvességet. Öntözd akkor, amikor a talaj felső rétege kiszáradt, de ne engedd, hogy a növény túlzottan elázzon. Ügyelj arra, hogy a vízelvezető lyukakon át távozzon a felesleges víz, hogy elkerüld a gyökérrothadást.

Páratartalom: Magas páratartalmat szeret. Ha a levegő száraz, használj párásítót vagy helyezz vízzel teli tálat a növény mellé a páratartalom növelése érdekében.

Hőmérséklet: Ideális hőmérséklete 18-24°C között van. Kerüld a hirtelen hőmérsékletváltozásokat és a hideg huzatot.

Tápozás: Tápanyagokban gazdag talajban is jól növekszik. Használj lassú felszabadulású természetes tápot az aktív növekedési időszakban (tavasztól őszig) havonta egyszer, a csomagoláson feltüntetett utasításoknak megfelelően.

Mérgező hatás: Fontos megjegyezni, hogy mérgező lehet, ha lenyelik vagy bőrrel érintkezik. Tartsd távol a gyermekektől és a háziállatoktól.

Átültetés: Általában nem igényel gyakori átültetést. Átültetését csak akkor végezd el, ha a gyökérrendszer már betöltötte a jelenlegi cserépét. Válassz egy nagyobb cserépet, amely jó vízelvezetéssel rendelkezik, és töltsd fel tápanyagban gazdag talajjal, használj trópusi földkeverék mixet, amit akár otthon is elkészíthetsz, amit akár otthon is elkészíthetsz, perlitből, kókuszrostból, gilisztahumuszból és további összetevőkből.

Összefoglalás:

A Beauty egy gyönyörű dísznövény, amely színes és egyedi mintázatával feldobja a beltéri teret. A megfelelő gondozással és figyelemmel hosszú éveken át élvezheted ennek a növénynek a szépségét. Ha bármilyen kérdésed van az Aglaonema Beauty kapcsolatban, fordulj hozzánk, írj Facebookon egy üzenetet!

Aglaonema Beauty növénnyel kapcsolatos esetleges problémák:

Száraz levegőn takácsatka és tripsz támadhatja meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aglaonema Beauty” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük