Strelitzia Nicolai - Moai jungle - Több, mint gondolnád

Szállítási díj: 1.900 Ft/csomag átlagosan 3-5 növény fér egy dobozba

Kosár

Telefonszámunk: +36 30 128 0714
Boltunk címe: 1082 Bp. Harminckettesek tere 6/a

Strelitzia Nicolai 21cm

19,900 Ft

A Moai Jungle-nél mindig minden esetben a saját készleten lévő növényekről készítjük a képet egy átlagos példányról. A növény méreteinél fogva postázásra alkalmatlan.

Elfogyott

3213512351165 ,

Leírás

Strelitzia Nicolai 21 cm-es cserépben. A növény átlagosan 145 cm magas.

Strelitzia Nicolai bemutatása:

Strelitzia Nicolai, más néven nagyvirágú pálmaliliom, egy trópusi növény, amely Dél-Afrika erdős területein honos. Ez a növény lenyűgöző megjelenésével és nagyméretű, élénkzöld leveleivel szép dísze lehet a lakásnak vagy az irodának.

Strelitzia Nicolai gondozása:

Fényigény: Szereti a világos helyeket, de közvetlen napsütéstől óvni kell. A részleges árnyékban is jól érzi magát.

Öntözés: A növény szárazságtűrő, de a bőséges öntözést kedveli. Az öntözés előtt ügyelj arra, hogy a föld felső rétege kiszáradjon, majd öntözd meg alaposan, hogy a víz átjusson a cserép alján lévő lyukakon és az öntözővíz ne álljon a cserépben.

Páratartalom: Magas páratartalmat igényel. Ha a lakás száraz, akkor a levelek kiszáradhatnak, ezért ajánlott párásító készülék használata vagy a növény rendszeres permetezése.

Hőmérséklet: Az ideális hőmérséklet 18-27°C között van. A hideg huzatot és az erős hőingadozásokat kerülni kell.

Tápanyagellátás: A növény aktív növekedési időszakában (tavasztól őszig) havonta egyszer tápozzuk a növényt kiegyensúlyozott, vízben oldódó szobanövény-tápoldattal.

Átültetés: Évente átültetést igényel, általában tavasszal. A cserép mérete legyen nagyobb, mint az előző cserép, mivel a növény nagyon gyorsan növekszik. A növényhez illő speciális talajkeveréket válasszunk.

Kártevők és betegségek: Általában ellenálló a kártevőkkel és betegségekkel szemben.

Összegzés

Ha a Strelitzia Nicolai-n észreveszel bármilyen problémát, azonnal cselekedj, hogy megakadályozd a további terjedést és megmenthesd a növényedet. Ha bizonytalan vagy, milyen megoldást választani, fordulj szakemberhez vagy kertészboltban dolgozó szakértőkhöz, akik segíthetnek a probléma kezelésében. Ha bármilyen kérdésed van a gondozásával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

**

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Strelitzia Nicolai 21cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük